Het zit er weer op

En inmiddels zijn we al weer een week thuis. Het was een zeer relaxte vakantie en niet te vergelijken met onze trips door de VS waarbij we iedere dag iets te vermelden hadden op ons blog.

Na het kanoën, en de bijbehorende spierpijn, hebben we lekker lui de dagen vol gemaakt. Donderdag ochtend zijn we nog naar de wekelijkse markt in Lalinde geweest. Het was gezellig druk tussen de kraampjes en na wat aankopen hebben we de rust rond het zwembad weer opgezocht.

Vrijdags zijn we ter afsluiting nog een keer gaan karten en heeft Paula ook een rondje meegedaan. En waarschijnlijk zal het ook bij deze ene keer blijven. 🙂

Na het poetsen konden we op weg naar huis. Dit hebben we ook in 2 etappes gedaan. Met een overnachting in Rambouillet werden het 2 ritten van ongeveer 500 km. Van zwarte zaterdag hebben we gelukkig haast niets gemerkt en zondags was het helemaal rustig op de weg.

Van de Franse cultuur hebben we nog niet veel meegekregen. Mogelijk iets om volgend jaar wat meer van te ontdekken. Wat ons betreft was het namelijk zeker voor herhaling vatbaar.