Reisdag

Vandaag vertrokken met de trein richting Schiphol. Snap niet waar al die klachten vandaan komen wat hij reed keurig volgens schema.

Op Schiphol hadden ze iets nieuws. Een apparaat dat je koffer opvreet. Zou personeel uitsparen, maar er liepen zoveel dames om te helpen met problemen dat ik denk dat het nog niet helemaal werkt. Gelukkig ging het in 1x goed en in Dublin lag de koffer keurig op de band.

De vlucht duurde ongeveer net zo lang als het taxien naar de startbaan. We kregen even het idee dat we gewoon naar Dublin zouden rijden ipv vliegen. In Dublin verliep alles soepeltjes. Het was erg rustig in de aankomst hal.

Het autoverhuurbedrijf zat in een andere hal dan waar wij naar toe gelopen waren dus dat was even zoeken. Maar daarna werden we keurig bij de auto afgezet. En toe begon het… Links rijden, links schakelen en het stuur aan de rechter kant. Dat was even wennen maar we zijn zonder schade bij het hotel aangekomen. Onderweg nog een winkelcentrum bezocht om wat inkopen te doen en bij de MacDonalds een hamburger weggewerkt… Daar heb ik nu spijt van want die viel niet helemaal lekker 🙁

Ook hebben we het universiteitsterrein vast bezocht zodat we morgen weten waar we wezen moeten.

Maar goed… We zijn er dus en morgen gaat het beginnen.

– Update –
Foto’s van de reisdag staan in het fotoalbum Dublin 2013. Een paar van het vliegtuig voor vertrek en een paar van rond het hotel. Heerlijke Caesar Salade trouwens! 😉