Wet ‘n Wild Orlando

In de lobby van het hotel konden we kaartjes kopen voor Wet ‘n Wild Orlando. Via het internet was wel veel goedkoper, $10 korting pp, maar volgens de man achter de balie moest je dan een uur in de rij staan. Dat bleek wel mee te vallen, want iedereen was sowieso snel aan de beurt. Wat begint te wennen zijn de strenge veiligheidsmaatregelen. Tassencontrole (ook de koelbox), naam op het ticket en een vingerafdruk. Big Brother… Maar het is ook voor onze eigen veiligheid zullen we dan maar denken.

Er was nog plaats dus hebben we lekker een tafeltje met parasol bij het golfslagbad in beslag genomen. Omkleden, insmeren en de pret kon beginnen. Bubba Tub was de eerste attractie: met zijn vieren in een band/bootje en dan een heel hoge helling af. Dat was de bedoeling tenminste. Nadat we al erg lang in de rij stonden bleek dat de lopende band waarmee de bootjes naar boven werden gebracht kapot was gegaan. Dus iedereen moest terug naar beneden. Sommigen vonden dat niet eens erg. 😉

Daarna even in het golfslagbad waar de golven ruim 1,5 meter hoog waren! Paula ging met de jongens door naar The Surge want de rij leek daar niet zo lang te zijn. Helaas, de rij stond in de bush en we werden in groepjes doorgelaten, dus wel weer een poos wachten. Boven mochten we in een 4-persoons bootje stappen en werden we een glijbaan ingeduwd. En Paula ging achteruit gillend de helling af. Jasper en Wouter hadden haar nog nooit zo hard horen gillen dus wilden ze nog een keer. Boven vroeg de lifeguard wie er achteruit wilde dus Paula wees de jongens aan. Waarop de lifeguard met een heel valse blik “So its gonna be you” Paula nòg een keer achteruit over het randje duwde…

Wouter en Paula gingen nog met een matje de Mach 5 af. Dat vonden Paula’s knieën niet zo leuk want het matje was te kort (of ze lag niet goed) waardoor haar knieën steeds op de glijbaan bonkten. Vooral bij de landing na de steile stukken waarbij je volledig loskwam was dat niet lekker!

Daarna even bijkomen in de Lazy River. Lekker met zijn vieren (en een heleboel anderen) in een band in een riviertje rondjes dobberen tot we er genoeg van hadden en op naar The Storm. Twee grote turbotollen/ufo’s met rook en stormgeluiden, waar je in het donker met een bloedgang doorheen schoot. Daarna met zijn vieren 2x met een “achterelkaarbootje” van The Flyer en weer even een dipje in het golfslagbad. Daar bleek dat Wouter volledig uit zijn surfshort gescheurd was. 🙂 Geen nood, hij had er nog een klein zwembroekje onder. Dus broek uit en verder naar de Lazy River.

Tot slot ging Paula met de jongens in de rij voor Disco H2O. Hans wachtte ons op maar die heeft lang kunnen wachten. Tjonge, dat was me een rij! En het irritante is dat mensen die extra betalen, gewoon recht hebben om voor te dringen. Er waren rode armbandjes die altijd voor mochten, en groene (waarschijnlijk goedkopere) die afgestreept werden per attractie.  Om binnen te komen hadden wij al $220 afgetikt, dus hebben wij het zonder armbandjes en met wachtrijen moeten doen.

Om half 5 hadden we er genoeg van en gingen we naar de auto. Net op tijd want het begon te gieten toen we in de auto zaten. Goed getimed dus want met die hoosbuien en het onweer dat volgde had ik niet graag op een trapje bij de glijbanen gestaan…

Een diner van kersenflappen en croissants en lekker een potje klaverjassen vormden het eind van deze topdag!

Geen foto’s van deze dag, want daarvoor was het veel te nat en we hadden we toch geen tijd voor. Morgen weer wel als we naar Kennedy Space Center gaan.