Tiroler Gröstl

Gisteren lekker geskied. Het zonnetje kwam nog niet door, en af en toe viel er wat sneeuw, maar het was vooral erg koud. Er werd zelfs gesproken over “bevroren neusharen” en wat je er tegen kan doen. De genoemde suggesties waren niet geschikt voor publicatie, dus hier laat ik het maar bij. 😉

‘s Avonds met z’n allen gezellig uit eten bij een inmiddels vertrouwd adres. En jawel, de Wiener Schnitzel stond ook nog op de kaart. Dus werd het een vertrouwd recept op dit vertrouwde adres. Maar op de andere borden zag ik gerechten die er ook heel lekker uitzagen, dus dat gaan we van de week ook nog maar eens proberen!

Vandaag zag het weer er heel anders uit, zoals je kunt zien op de foto’s van vandaag. Strak blauwe lucht en dus een lekker zonnetje. Toch was de temperatuur nog flink onder nul en dat is vooral te merken als je in een (open) stoeltjeslift zit. Maar om te skien prima omstandigheden!

Wat misschien ook opvalt op de foto’s is dat het erg rustig was op de piste vandaag. Zaterdag en zondag waren er nog een hoop bussen met dagjes-mensen. Vandaag waren die blijkbaar weer allemaal an die Arbeit. Persoonlijk heb ik daar niet zo’n probleem mee: korte rijen bij de liften en voldoende plek om ergens wat te eten of te drinken. Kortom, het is hier prima vertoeven. 🙂

Tussen de middag maar eens wat anders gegeten: Tiroler Gröstl. Een aanrader! Eten we thuis ook wel eens, al smaakt het dan toch weer net even anders. Voor degene die het zelf ook eens wil proberen kun je hier een recept vinden.

Tot slot nog even een tussenstand:
W: 3x Schnitzel + 1x gevallen
J: 3x Schnitzel + 0x gevallen
P: 2x Schnitzel + 0x gevallen
H: 2x Schnitzel + 0x gevallen

Wouter viel al op de eerste dag op de kant van zijn gebroken herstelde sleutelbeen. Even schrikken dus, maar gelukkig ving hij de val goed op en was er niets aan de hand. Voorzichtigheid boven alles, maar ik ben benieuwd of dat aan het eind van de week nog zo zal zijn…

Foto’s van gisteren en vandaag in het album Wintersport 2013.