Skyline Drive

Een heerlijk ontbijtje zat bij de prijs inbegrepen. Daarna de koelbox volladen met al het water dat de hele nacht in de koelkast had liggen afkoelen. Spullen in de auto en op weg naar de Blue Ridge Mountains. Het Shenandoah National Park is het noordelijkste deel van daarvan en via de zogenaamde Skyline Drive kan door het park gereden worden. Het resultaat was heel mooie vergezichten, maar om dat nou te beschrijven… Kijk maar naar de foto’s of ga het zelf eens bewonderen! In elk geval hebben we 3 herten gezien, en de mensen die voor ons midden op de weg met de camera stonden, vertelden dat een moeder beer met 3 jongen de weg over wilde steken. Jasper en Wouter hebben vanuit de auto in de bosjes een beer gezien. Wij niet…


Nog een stukje snelweg, en toen kwamen we alweer bij ons volgende hotel. Dat is deze keer wel betaald. We kregen een kamer met een Kingsize bed. Echt enorm! Maarreuh… dat was het enige bed en om daar nou met zijn vieren in te gaan liggen? Dus even de kamer geruild voor eentje met 2 queensize bedden. Erg luxe: zelfs een aparte zithoek met een divider.

Even zwemmen in het binnenbad en hangen in de whirlpool, en daarna lekker in het restaurant beneden een burger eten. En even het vermelden waard: Hans bestelde een salade!

Op onze vraag welke sport ze buiten aan het doen waren, vertelde de ober dat het een nieuwe sport was: Kickball. De regels en het veld van honkbal, maar dan met een grote, zachte bal. De pitcher rolt die bal en de ‘slagman’ schopt hem het veld in. De spelers rennen langs de honken maar kunnen met de bal afgegooid worden. Deze sport is schijnbaar erg in opkomst want er zijn al officiële competities van.

Na het eten hebben we nog een paar potjes zitten klaverjassen, en nu is het zo ongeveer weer bedtijd. Welterusten daar!