Reisdag

Over vandaag valt niet veel te vertellen. We zijn vanmorgen vertrokken vanuit Atlanta met als bestemming Charleston, van Georgia terug naar South Carolina. Een rit van 284 miles, oftewel 457 km. Vanaf nu worden de ritten een stuk korter en het relaxen langer. Dat moet ook wel want de temperatuur gaat oplopen.

Overigens zaten we vanmiddag nog wel even in een enorme regenbui. Zulke buien heb je bij ons maar zelden. Aan het wegdek te zien was het daarvoor al flink warm geweest want toen het stopte met regen zag je het water verdampen en reden we af en toe door een soort wolkjes van verdampend regenwater. Even verderop waren de straten al droog maar zag je aan de plassen dat het er ook geregend had. Buitje voor het stof zullen we maar zeggen 😉

We zaten vandaag dus het grootste deel van de dag in de auto, maar die had zelfs op de achterbank een aansluiting voor de 110V stekkers die ze hier gebruiken. Dus… wereldstekker erin, daarin onze eigen verdeeldoos (zoals we dat ook in het hotel steeds doen om 6 apparaten op te laden) en de boys konden de hele reis met telefoon en iPod spelen. We hebben ze niet gehoord…

Vlak bij het hotel zat een “Ruby Tuesday” restaurant. Daar hebben we lekker spare ribs gegeten met brocoli, boontjes en iets van de salad bar. Heerlijk! Alleen jammer dat de ijsblokjes in de drankjes een beetje naar chloor smaken. Hiervoor gebruiken ze blijkbaar gewoon kraanwater.

Zo, de dag is weer om. Toch nog wat kunnen melden, maar niets om te laten zien. Foto’s hebben we niet gemaakt vandaag. Dat wordt morgen wel anders als we het vliegdekschip USS Yorktown gaan bezoeken.